Кластерний підхід в програмах підтримки малого підприємництва - Глущенко, Л.Д. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті – обґрунтувати роль та місце кластерів серед підприємницьких структур, представити їх класифікаційні ознаки, встановити подібності та відмінності традиційних вертикально інтегрованих структур та структур кластерного типу для виявлення та розвитку конкурентних кластерів.