Явище спільної зовнішньої та безпекової політики Європейського Союзу: теоретичний аспект - Рябоштан, Є.В. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
У статті досліджується Спільна зовнішня та без пекова політика Європейського Союзу крізь призму теорії міжнародних відносин. Проаналізовано можливість залучення теоретико- методологічних підходів науки про міжнародні відносини при вивченні СЗБП.