Проблеми інформаційного забезпечення інтерпретаційних технологій геофізичної томографії - Вижва, С.А.; Продайвода, Г.Т.; Віршило, І.В.; Козіонова, О.О. (2011)
Розглядаються актуальні проблеми інформаційного забезпечення і оптимізації ітераційних задач геофізичної томографії.