Просторова інтегральна геолого-геофізична модель північно-західної частини шельфу Чорного моря для уточнення особливостей геологічної будови та перспектив нафтогазоносності - Габльовський, Б.Б.; Петровський, О.П.; Федченко, Т.О.; Суятінов, В.М. (2011)
Створено просторову інтегральну геолого-геофізичну модель північно-західної частини шельфу Чорного моря, узгоджену з наявним комплексом геолого-геофізичних відомостей та гравітаційним полем. За результатами робіт уточнено просторове положення низки елементів тектоніки, обгрунтовано пріоритетні напрямки геологорозвідувальних робіт на нафту і газ та визначено першочергові об'єкти для проведення геологорозвідувальних робіт.