Конституційно-правовий статус посадових осіб місцевого самоврядування в Україні - Падалко, Г.В. (Держава і право, 2012)
Розглядаються концептуальні проблеми становлення та реалізації конституційно-правового статусу посадових осіб місцевого самоврядування. Сформульовані авторські пропозиції щодо вдосконалення організації служби в органах місцевого самоврядування та напрямів її конституційно-правового забезпечення.