Науково-практичний семінар "Реставрація документів Національного архівного фонду" - Кисельова, Л.А. (Архіви України, 2011)
17–18 листопада 2011 р. Державною архівною службою України проведено науково-практичний семінар “Реставрація документів Національного архівного фонду”.