Бібліотечний проект «Історія малих міст України» - Мироненко, Д. (Краєзнавство, 2012)
У статті розглядається соціально-бібліотечний проект «Історія малих міст України», ініційований фахівцями Державної наукової архітектурно-будівельної бібліотеки імені В. Г. Заболотного, який спрямований на популяризацію інформації про малі міста України.