Консули Одеси в економічному житті Південної України (ХIХ – початок ХХ ст.) - Вовчук, Л. (Краєзнавство, 2012)
У статті автор розглядає діяльність консулів Одеси, які сприяли економічному розвитку міста та Південної України протягом ХІХ – початку ХХ ст.