Репресії щодо працівників правоохоронних органів в УРСР доби "Великого терору" (на прикладі Київської області) - Бажан, О. (Краєзнавство, 2012)
У статті проаналізовано каральні директиви НКВС УРСР, які спричинили чистки чекістських кадрів на Київщині в 1938 році.