Архів Лемківської комісії Товариства "Просвіта" - Вавричин, М. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2010)
Викладено історію діяльності Лемківської комісії Товариства “Просвіта”, наведено короткий опис її архіву.