Використання нейроподібних зростаючих мереж для моделювання «нервової діяльності» в інтелектуальних системах - Поліновський, В.В.; Короненко, А.М. (Штучний інтелект, 2011)
У статті розглянуто можливість використання нейроподібних зростаючих мереж для створення штучного інтелекту на основі моделювання нейрофізіологічних властивостей мозку – безумовних та умовних рефлексів.