Цінне джерело вивчення сучасних говірок - Поістогова, М. (Iнститут української мови НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Говірки Південної Київщини.Збірник діалектних текстів / Упорядники: Г.І. Мартинова, З.М. Денисенко, Т.В. Щербина; відпов. ред. Г.І. Мартинова. – Черкаси, 2008 р. – 369 с.