Новые подходы к проведению иммуннокоррегирующей терапии рецидивирующих герпетических поражений роговицы - Сухина, Л.А.; Голубов, К.Э. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У роботі надаються дані щодо клінічного спостереження 67 хворих з герпетичними захворювання рогівки. На підставі результатів імунологічного,клінічного обстеження доведена доцільність використання препарату неовір у комплексній терапії рецидівуючих форм герпетичного ураження рогівки