Результаты ЛДФ-мониторинга у пациентов после хирургического лечения атером лица - Безруков, С.Г.; Григорьева, Т.С. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті викладені результати ЛДФ-моніторінгу, що відображає міру пошкодження мікросудин, інтенсивність прояву місцевих запальних реакцій та динаміки відновлення м’яких тканин паравульнарной області після хірургічного лікування атером обличчя. Аналіз отриманих даних свідчить про більш виражене порушення показників мікроциркуляції в зоні травми при традиційному способі видаленні цих пухлиноподібних утворень, порівняно із запропонованим методом – цистотомією.