Новые подходы к оптимизации эпидемиологического надзора за марсельской лихорадкой - Гафарова, М.Т.; Вербенец, Е.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
В даній статті описані методи діагностики марсельської лихоманки, з яких новим є гістологічне дослідження первинного афекту. Всі описані в статті методи сприяють кращому виявленню хворих та диференціальнії діагностиці захворювання, як одного з елементів епідеміологічного нагляд за марсельською лихоманкою.