Диагностика компартмент-синдрома у пациентов с ожогами конечностей - Страфун, С.С.; Козинец, Г.П.; Ткач, А.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Робота присвячена проблемам діагностики і лікування місцевого гипертензівного ішемічного синдрому у 13 пацієнтів з опіками кінцівок.