Наукове забезпечення діяльності бібліотек Білорусі - Кірюхіна, Л.; Алейнік, М. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2008)
Висвітлено провідну роль Національної бібліотеки Білорусі у формуванні державної політики в галузі бібліотечної справи і її розвитку шляхом наукового вивчення діяльності бібліотек республіки, розкриття нових аспектів їхньої роботи, консалтинго- вого забезпечення пріоритетних напрямів, професіоналізації бібліотечних кадрів, впровадження у практику їхньої роботи нор- мативно-правових документів.