Визначення гармонічного складу та показників якості вихідної напруги АІН при застосуванні для ШІМ перервних модуляційних функцій - Михальський, В.М.; Соболєв, В.М.; Чопик, В.В.; Шаповал, І.А. (Інститут електродинаміки НАН України, 2010)
Розглянуто методику визначення гармонічного складу вихідної напруги АІН при застосуванні для ШІМ різних методів перервної підмодуляції. Здійснено порівняльний аналіз показників якості кривих вихідної напруги.