Математична модель асинхронної машини електромеханотронної системи для імітаційного та структурного моделювання - Попович, О.М. (Технічна електродинаміка, 2010)
Розроблено математичну модель асинхронного двигуна і програму дослідження режимів його роботи в системі імітаційного та структурного моделювання MATLAB-Simulink при врахуванні довільної структури віток обмотки статора та схеми з’єднання їх між собою та з елементами зовнішньої мережі.