Інформаційний центр Національної бібліотеки Білорусі у розвитку корпоративної взаємодії бібліотек Білорусі - Шереметьєва, А.; Фісенко, Л. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2008)
Висвітлено основні напрями діяльності Інформаційного центру НББ у рамках формування електронної бібліотеки, створен- ня білорусознавчих електронних інформаційних ресурсів, організації і ведення корпоративного інформаційного ресурсу бібліотек Білорусі – зведеного електронного каталога.