Автоматизована бібліотечно-інформаційна система Національної бібліотеки Білорусі - Фісенко, Л. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2008)
Наведено функціональні можливості нової автоматизованої бібліотечно-інформаційної системи Національної бібліотеки Білорусі.