Масштабне фізичне моделювання електромагнітного поля при дослідженні ефективності екранів статора потужних турбогенераторів - Титко, О.І.; Крамарський, В.А.; Грубой, О.П. (Технічна електродинаміка, 2012)
Dependences for scale factors of electromagnetic characteristics are received at research of trellised screens a stator turbogenerator on physical model.