Організація обслуговування користувачів Національної бібліотеки Білорусі електронними інформаційними ресурсами - Іващенко, С. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2008)
Розглядаються основні підходи до організації обслуговування користувачів електронними ресурсами в Національній бібліотеці Білорусі, схарактеризовані ресурси власної генерації і придбані. Розкриваються особливості доступу до інформаційних ресурсів у режимах оф-лайн і он-лайн.