Управління мотивацією персоналу - Чурюмова, О. (Схід, 2012)
У статті розглянуто теоретико-методичні основи мотивації персоналу на підприємстві та її місце в системі функцій менеджменту. Наведена загальна характеристика та особливості найбільш відомих методів мотивації до праці. Показано, що необхідно постійно визначати потреби працівників і будувати систему мотивації персоналу, що відповідає своєму часу