Ретроспективная клиническая характеристика бесплодных пациенток с комплексной неатипической гиперплазией эндометрия - Носенко, Е.Н.; Дорошенко, В.Э. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
У статті приведені результати ретроспективного дослідження особливостей клінічних даних безплідних пацієнток з комплексною неатиповою гіперплазією ендометрія, частоти рецидивів та відновлення репродуктивної функції у них протягом року.