Про класифiкацiю унiтрикутних зображень скiнченних груп - Бондаренко, В.В. (Інститут математики НАН України, 2006)
У цiй статтi ми розглядаємо задачу про опис зображень скiнченних груп унiтрикутними матрицями над полем.