Веб-послуги та електронні зібрання Бруклінської публічної бібліотеки - Бенз, С. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2008)
У статті висвітлено досвід створення електронних зібрань та надання веб-послуг на прикладі останніх проектів, виконаних у Бруклінській публічній бібліотеці Нью-Йорка, США.