Оценка гормонального статуса у пациенток с гиперпролактинемией и эндокринным бесплодием на фоне проводимой терапии - Щербина, Н.А.; Абузайд С. Самар; Кузьмина, И.Ю. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Проведено визначення гормонального статусу в пацієнток з гіперпролактинемією та ендокринною безплідністю на тлі лікування агоністами дофаміну й препарату імуно-біологічної дії Кріоцел-кріокорд. Показано, що після сполученого застосування Достінексу й препарату Кріоцел-кріокорд відбувається більш швидка нормалізація гормонального статусу в жінок з гіперпролактинемією, а також ефект після проведеної терапії зберігається на більш тривалий час.