Проблеми реалізації соціально-економічних прав і свобод в Україні та їх вплив на правозахисну функцію прокуратури - Руденко, В.Ю. (Держава і право, 2011)
Аналізуються проблеми реалізації соціально-економічних прав і свобод в Україні та їх вплив на правозахисну функцію органів прокуратури. Звертається увага на те, що поряд із захистом прав і свобод громадян, законодавець перед прокуратурою поставив завдання забезпечення верховенство закону, зміцнення законності, захист інтересів суспільства і держави.