9-й Міжнародний симпозіум "Наукові та технологічні аспекти виробництва чавуну" - Гнилоскуренко, С.В. (Металознавство та обробка металів, 2011)
У древній столиці Єгипту місті палаців Луксорі з 10 по 13 листопада 2010 року відбувся Міжнародний симпозіум «Наукові та технологічні аспекти виробництва чавуну» (Science and Processing of Cast Iron SPCI-9). Організатором його виступив Головний науково-дослідний інститут металургії Єгипту (Central Metallurgical Research and Development Institute).