Конкурс робіт молодих науковців України (Металознавство та обробка металів, 2011)
Дирекція Фізико-технологічного інституту металів та сплавів Національної академії наук України, Рада наукової молоді ФТІМС НАН України, редакційні колегії журналів “Процессы литья”, “Металознавство та обробка металів” і “Металл и литьё Украины” оголошують конкурс на здобуття премій імені видатних вчених для наукової молоді України, яка займається фундаментальними і прикладними науковими дослідженнями в галузі металургії, ливарного виробництва та металознавства.