Разработка энергосберегающих полупроводниковых преобразователей для повышения эффективности использования электрической энергии - Шидловский, А.К.; Павлов, В.Б.; Попов, А.В.; Павленко, В.Е.; Бойко, П.С.; Тугаенко, Ю.П. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2009)
Розглянуто результати дослідження напівпровідникових перетворювачів частоти для живлення електротехнологічних установок індукційного нагрівання металів. Представлено інформацію про перший український вантажопасажирський гібридний електромобіль з напівпровідниковим електроприводом.