Високочастотні транзисторні перетворювачі у системах електроживлення технологічних установок - Юрченко, О.М.; Юрченко, М.М.; Гуцалюк, В.Я.; Павловський, В.О.; Твердохліб, Ю.О.; Герасименко, П.Ю. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2009)
Представлено результати досліджень за останній рік з трьох основних напрямків наукової діяльності співробітників відділу транзисторних перетворювачів (№ 15), а саме: розробка та дослідження високочастотних високовольтних пристроїв для бортових електронно-променевих технологічних установок; розробка та дослідження високочастотних транзисторних перетворювачів для установок індукційних технологій; дослідження електромагнітної сумісності систем електроживлення з високочастотними транзисторними перетворювачами.