Терористична організація як різновид злочинної організації - Щедров, І.В. (Держава і право, 2011)
Аналізуються дискусійні в теорії кримінального права питання про поняття та сутнісні ознаки терористичної організації як різновиду злочинної організації. Формулюються пропозиції щодо вдосконалення відповідних законодавчих положень та подальшого їх застосування.