Правове регулювання в контексті дії права та його основоположних принципів - Котенко, О.А. (Альманах права, 2012)
Проблеми ефективності правового регулювання, дієвості права, умови та тенденції цих процесів є неможливими без ретельного вивчення їх взаємозв’язку з основоположними принципами сучасного права.