Від правової до конституційної держави: шлях теорії та практики еволюційних змін - Селіванов, А.О. (Альманах права, 2012)
У статті висвітлюються ознаки правової держави та аналізуються переваги конституційної держави. На думку автора, «конституційна держава» більш досконало відображає сучасну теорію розуміння принципів (цінностей): «панування права», «верховенство Конституції», «конституційні засади організації державної влади», «народний суверенітет і народовладдя» і т.д.