Широтно-імпульсна модуляція при векторному керуванні автономними інверторами напруги - Михальський, В.М. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Розглянуто методику визначення стаціонарних станів ключів автономного інвертора напруги для здійснення широтно-імпульсної модуляції, визначення порядку їх чергування та відносних тривалостей застосування на циклі модуляції для забезпечення неспотворюючого формування вихідної напруги з максимальним коефіцієнтом модуляції через призму векторних підходів до реалізації стратегії керування. Виконано порівняння векторних та скалярних підходів до здійснення різних методів широтно-імпульсної модуляції.