Ціннісний вимір взаємодії принципів права і принципів моралі - Гетьман-П’ятковська, І.А. (Альманах права, 2012)
У статті розглядаються проблемні питання взаємодії принципів права і принципів моралі через ціннісний вимір. Зроблений висновок про динамічний вплив права і моралі на розвиток суспільних відносин у сучасних правових системах.