Співробітництво миротворчих місій Організації Об’єднаннях Націй: участь України - Лук’янов, О.Л. (Альманах права, 2012)
Стаття висвітлює питання співпраці миротворчих місій Організації Об’єднаних Націй. Автор розглядає питання участі у ній України з точки зору вітчизнаної нормативно-правової бази. Запропоновано варіанти підвищення ефективності міжмісійної взаємодії, відповідних змін до законодавства України, дій України при обговоренні питань міжмісійного співробітництва в рамках ООН. Зроблено висновок про перпективність подальших досліджень у цій сфері.