Принципи права: окремі онтологічні, гносеологічні та аксіологічні проблеми - Богініч, О.Л. (Альманах права, 2012)
У статті досліджується ґенеза принципів права, їх взаємозв’язок з атрибутивними властивостями права та їх цінність для суспільства. Пропонуються заходи з підвищення ефективності функціонування правових систем на базі вдосконалення механізмів дії правових принципів.