Основоположні принципи права: загальна характеристика та деякі аспекти реалізації - Сунєгін, С.О. (Альманах права, 2012)
В статті розкривається загальна характеристика основоположних принципів права. Підкреслюється, що ефективна реалізація принципів справедливості, свободи, рівності та гуманізму може досягатися лише за умови узгодження їх змісту з вимогами традиційної суспільної моралі, що має незмінні об’єктивні основи.