Організаційно-правові засади розвитку правової освіти у загальноосвітніх навчальних закладах України - Потапенко, Н.А. (Альманах права, 2012)
Проаналізовано систему правової освіти учнів загальноосвітніх навчальних закладів України, приділено увагу ряду проблем при вивченні курсу «Основи правознавства».