Судова практика при вирішенні земельних спорів: шляхи розв’язання юрисдикційних проблем - Юрченко, В.П. (Держава і право, 2012)
Досліджується актуальна проблема сьогодення, а саме адміністративно-правові основи судового захисту права власності на землю. Аналіз чинного законодавства та судової практики адміністративних судів при вирішенні юрисдикційних проблем дав змогу внести авторські пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства.