Ефективний розвиток сільського господарства – гарантія зміцнення продовольчої безпеки країни - Стадник, М.Є.; Пушак, Я.Я. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті. З’ясування суті категорії «продовольча безпека» та аналіз ефективності функціонування сільськогосподарського виробництва як гарантіїзміцнення продовольчої безпеки країни.