Динаміка та тенденції інноваційності промислових підприємств України - Вольська, Г.К. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета нашого дослідження полягає у аналізі передумов оцінювання рівня інноваційності діяльності промислового підприємства. Для досягнення мети вирішено такі основні завдання: аналіз сучасного стану інноваційної діяльності промислових підприємств України; аналіз динаміки та тенденцій інноваційності діяльності підприємства; вибір і обґрунтування підходів щодо оцінки рівня інноваційності діяльності підприємства.