Ринкова сутність інноваційного потенціалу машинобудівного підприємства (на прикладі ПАТ «Дніпроважмаш») - Мосін, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження ролі інновацій щодо розширення клієнтської бази підприємства та укріплення лояльності наявних споживачів. Для вирішення поставленої мети пропонується використати методи економіко-математичного моделювання.