Формування системи індикаторів зовнішньоекономічної діяльності промислових підприємств-експортерів - Рибакова, Т.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Ціллю статті є формування системи індикаторів зовнішньоекономічної діяльності промислових підприємств-експортерів на засадах індикативного підходу.