Нові поховальні пам’ятки городоцько-здовбицької культури - Самолюк, В.О. (Археологія, 2009)
Подано 17 поховальних комплексів городоцько-здовбицької культури, виявлених переважно за останні п’ять років у межах Волинської височини. Вони розширюють уявлення про цю культуру і дозволяють торкнутися деяких спірних її проблем.