Пам’ять, живі та мертві. Голокост у Болехові: пошук шести з шести мільйонів - Чорновол, І. (Український визвольний рух, 2010)
Рецензія на книжку: Голокост у Болехові: пошук шести з шести мільйонів (Daniel Mendelsohn, The Lost. A Search for Six of Six Million, New York — London — Toronto — Sydney: Harper Perennial, 2007.)