Поховання юхнівської культури на Чернігівщині - Каравайко, Д.В. (Археологія, 2010)
Відомо небагато поховань юхнівської культури, що створює певну лакуну в її вивченні. Тут публікуються чотири поховання, досліджені на городищі Киселівка ІІ.